Mag- & tarmbesvär - Dysbios - SIBO - IBS - IBD - Dyspepsi -  Övervikt - Inflammation - Insulinresistens - Diabetes typ 1 - Diabetes typ 2 - Autoimmuna tillstånd - Allergi - Eksem - Hudbesvär - Hashimoto's - Sköldkörteln - Hypotyreos - Åldrande - Hjärt- & kärlsjukdom - Högt blodtryck - Hjärtflimmer - Stroke - Alzheimer's sjukdom
"Med en holistisk approach och specialistkunskap inom nutrition och fysiologi hjälper jag mina klienter att ta kontrollen över sina symptom, få tillbaka livet och må bra igen".
Så hjälper jag mina klienter
Jag hjälper individer att förebygga, optimera, behandla eller reversera sina symptom och sjukdomstillstånd med hjälp av näringsmedicin och livsstilsförändringar. Som näringsfysiolog har jag bred förståelse för människokroppen från ett cell- och molekylärbiologiskt perspektiv till enskilda vävnader, organ och system. 

Arbetssätt och första mötet 
Jag arbetar analytiskt och individanpassat med vetenskapsförankrade livsstilsinterventioner. Det betyder att jag utvärderar symptom och besvär utifrån de fundamentala byggstenarna hos varje individ; kost och näring, stress, sömn, fysisk aktivitet och rörelse, kognition, fysiskt och psykiskt välmående, samhörighet och njutning. 
I mötet med mina klienter lyssnar och bekräftar jag, utbildar samt informerar om de högaktuella områdena där jag noterar att förbättringspotential finns. Målet är att genom främst livsstilsförändringar förbättra och reducera aktuella symptom och besvär. Det leder till ökad livskvalitet och fler friska levnadsår. Efter första konsultationen skapar vi tillsammans en genomförbar handlingsplan som utvärderas och följs upp regelbundet vid behov. Vi utgår alltid från din nuvarande livssituation. 

Spetskompetens och inriktningar
Med min spetskompetens inom näringslära arbetar jag primärt med kosten som centralt element för att förbättra din hälsostatus. Jag hjälper dig med mag- och tarmbesvär som IBS, IBD och dyspepsi, autoimmuna tillstånd och utmattningssyndrom samt att minska risken att utveckla samt reversera inflammatoriska tillstånd, insulinresistens, typ 2 diabetes, autoimmuna sjukdomar, hjärt- & kärlsjukdom och metabola syndromet. Förutom detta besitter jag spetskompetens inom växtbaserad kost- och nutrition. 

Veganer och vegetarianer välkomnas med kärlek. 
Många individer som av olika själ äter en vegankost eller vegetarisk kost kontaktar mig för rådgivning och hjälp. Är du en av dem som har fått höra att veganer ofta lider av närinsgbrister eller att det är farligt att äta en växtbaserad kost?  Kontakta mig idag så kan jag hjälpa dig vidare. 
Tider för konsultation hösten 2023
Jämna veckor bokar du mig veckodagar samt kvällar och helger. Udda veckor bokar du mig mellan 10-14.00. 

I priset ingår alltid nödvändiga förberedelser, kontakt, konsultation, analys och utvärdering, personaliserat hälsoprotokoll med livsstilsåtgärder anpassade efter just din hälsostatus.

 
Priser 

Nybesök/Första konsultationen video
60 min
2400 SEK
Uppföljning video
30 min

1200 SEK
Kortare uppföljning 15 min video
600 SEK


Månadsprenumeration
Tre månader 1500 SEK/mån
Sex månader 1300 SEK/mån

Detta ingår i månadsprenumerationen:
Nybesök 90 min
Månatliga uppföljningar á max 30 min
Individualiserade hälsoprotokoll med fokus på nutrition och kost samt livsstilsfaktorer som sömn, stress, socialt, omgivning och miljö. 
Nära stöd och support via mail eller Whatsapp.
Priser för ev. tester och supplementering tillkommer vid behov.
Om Johanna
Omtänksam och empatisk med stort hjärta och stark intuition. Trebarnsmamma som värnar om relationer, älskar second hand och kreativa projekt. Hållbarhet genomsyrar mitt tänk oavsett om det kommer till livsstil, vanor, beteenden eller kosthållningar. Är även kallad funkis-mamma då min minsting har en sällsynt diagnos kallat Angelmans Syndrom. Varje människa jag lär känna värnar jag om på djupet och vill ge bästa möjliga hjälp till. ​​​​​​​

Sedan barnsben har jag varit aktiv och senare idrottat på elitnivå. I ung ålder började jag fascineras över de kemiska och biologiska processer vi faktiskt kan påverka med vårt levnadssätt, vilket senare ledde in mig på nutritionsprogrammet. Mitt syfte är att hjälpa andra att bli fria från sina besvär genom att guide, utbilda och stötta. Jag vill ge verktyg så att du själv ska kunna ta kontrollen över ditt liv efter att du förstått grundorsaken till dina symptom och därefter fått förståelsen. 

 Jag har under min livstid upplevt psykisk ohälsa på nära håll och har stor respekt, förståelse och empati för vad en sådan process kan innebära att ta sig igenom för en individ och dess närstående. Vill du veta mer om mig och min vardag kan du besöka min Instagram där jag delar med mig av både personligt, vardagligt men även specifika tips om livsstil och nutrition.Är du i behov av personlig tränare?
Jag samarbetar med erfaren kvinnlig PT som anpassar träningsschema efter dina behov och mål. Vi samarbetar nära och uppdaterar varandra kontinuerligt. 

Back to Top