Så hjälper jag mina klienter
Jag hjälper individer att förebygga, optimera, behandla eller reversera sina symptom och sjukdomstillstånd med hjälp av näringsmedicin och livsstilsförändringar. Som näringsfysiolog har jag bred förståelse för människokroppen från ett cell- och molekylärbiologiskt perspektiv till enskilda vävnader, organ och system. 

Arbetssätt och första mötet 
Jag arbetar analytiskt och individanpassat med vetenskapsförankrade livsstilsinterventioner. Det betyder att jag utvärderar symptom och besvär utifrån de fundamentala byggstenarna hos varje individ; kost och näring, stress, sömn, fysisk aktivitet och rörelse, kognition, fysiskt och psykiskt välmående, samhörighet och njutning. 
I mötet med mina klienter lyssnar och bekräftar jag, utbildar samt informerar om de högaktuella områdena där jag noterar att förbättringspotential finns. Målet är att genom främst livsstilsförändringar förbättra och reducera aktuella symptom och besvär. Det leder till ökad livskvalitet och fler friska levnadsår. 
Efter första konsultationen skapar vi tillsammans en genomförbar handlingsplan som utvärderas och följs upp regelbundet vid behov. Vi utgår alltid från din nuvarande livssituation. 

Spetskompetens och inriktningar
Med min spetskompetens inom näringslära arbetar jag primärt med kosten som centralt element för att förbättra din hälsostatus. Jag hjälper dig att minska risken att utveckla samt reversera inflammatoriska tillstånd, insulinresistens, typ 2 diabetes, autoimmuna sjukdomar, hjärt- & kärlsjukdom och metabola syndromet. Förutom detta spetskompetens inom växtbaserade kosthållningar och bred kunskap om specifika dieter och protokoll

Min bakgrund
Sedan barnsben har jag varit aktiv och senare idrottat på elitnivå. I ung ålder började jag fascineras över de kemiska och biologiska processer vi faktiskt kan påverka med vårt levnadssätt, vilket senare ledde in mig på nutritionsprogrammet. Mitt syfte är att hjälpa andra att bli fria från sina besvär genom att utbilda och stötta. Jag har under min livstid upplevt psykisk ohälsa på nära håll och har stor respekt, förståelse och empati för vad en sådan process kan innebära att ta sig igenom för en individ och dess närstående.

Vem är Johanna?
Som person är jag omtänksam och empatisk med stort hjärta och stark intuition. Jag är trebarnsmamma som värnar om relationer, älskar second hand och kreativa projekt. Varje människa jag lär känna värnar jag om på djupet och vill ge bästa möjliga hjälp till.

Så bokar du rådgivning
Kontakta mig vänligen via formuläret här och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer jag till dig med information om hur vi går vidare. 

Back to Top