Familjefotografering utomhus - Så går det till 
Familjefotografering utomhus kan se ut på olika sätt men genomsyras av samma röda tråd. De flesta vet inte alls vart de vill fotas, då ger jag förslag. 
Vi bestämmer tillsammans dag och tid för fotograferingen. Normalt sett tar det cirka 60 minuter, men beroende på hur många ni är och ålder på barnen avsätter vi upp till 90 min.
Vi utväxlar därefter inspirationsbilder om ni har och jag ger rekommendationer på outfits som avspeglar en viss känsla och så kommer vi överens om vad som känns bra för er och vad ni har i garderoben hemma.

När dagen för fotograferingen närmar sig skickar jag ut ett "bra att tänka på"-mail. 
När jag fotograferar rör vi oss ofta från en plats till en annan. Det kan bli en liten promenad, jag kanske ger lite uppgifter eller föreslår lekar som inkluderar barnen. Normala, enkla aktiviteter som avspeglar er.
Med små barn i bilden välkomnar vi med öppna armar stress, oväntade ögonblick, stök och bök. Precis som livet är. Och så fångar vi dessa hjärtliga, autentiska ögonblick under tiden. 
​​​​​​​
Familjefotografering hemma hos er - Så går det till 
En dokumentärfotografering kan ske hemma hos er i er naturliga miljö eller på en plats utomhus ni gillar. Innan fotografereringen kommer vi överens om i vilka rum ni vill fotas i. Vi pratar lite om vilka kläder som som passar just er. 
När det är dags har jag avsatt tid för mig att hänga runt lite tillsammans med er så vi känner av varandra. Vi gör en plan men tar samtidigt lite allt som det kommer. Livet med barn är härligt men även ganska oberäkneligt trots allt. 

Oförglömgliga familjefoton - värda att rama in
Den här typen av foton speglar er tid just nu, i ert hem. Det blir högst personliga fotografier värda att hänga på väggen. Bilder som barnen kommer att älska att titta på lika mycket som vi som föräldrar. 
Familjefotograferingen anpassas helt efter er familj
Jag fotar just det ni brukar göra eller tycker om. Kanske brukar ni måla, bygga lego, baka, laga mat eller spela instrument? Eller bara chilla och inte göra något alls? Oavsett vad så är det just det jag fångar på bild, och dessa bilder blir alltid magiska.  

Se mer av mina fotograferingar

Back to Top