Du och ditt barn bestämmer
Jag hjälper er att fånga det finaste ni har på bild. Barn är barn och är fantastiska precis som dem är. Oförutsedda, fria själar som lever i nuet. En del barn är mer seriösa, med hög integritet, andra är utåtriktade och spralliga. Jag känner alltid in och känner av stämningen.  
Som förälder kan vi inte garantera att barnen gör som vi vill, men det kan jag hantera. Som mamma till tre småtjejer vet jag hur det kan vara.
Barn med funktionsvariation
Jag hjälper er att öka förståelsen och sprida kunskap om olika funktionsvariationer och sjukdomstillstånd med hjälp av fantastiska fotografier och er vardag. 
Mitt namn är Johanna och jag är en #funkisförälder. Som förälder till ett barn med funktionsvariation vet jag hur enkelt men samtidigt hur komplicerat det kan vara att röra sig i andra situationer, som oftast är anpassade efter norm-barnen. 
Min dotter Celine är tre år gammal och har Angelmans syndrom. Det är en sällsynt diagnos som cirka 7 på 100 000 personer föds med. Celine har gett oss ett uppvaknande och vidgat våra perspektiv enormt. Utan Celine hade livet fortsatt vara enkelspårigt, men med Celine har världen plötsligt fått många fler nyanser. 

Celine
Celine
Celine
Celine
Back to Top